For Universities  For Companies          

Over IO New York

stage amerika Stage Amerika

IO New York - IO Abroad

IO staat voor International Office. Opgezet in 2013, is IO Abroad inmiddels uitgegroeid tot het snelst groeiende stagebemiddelingsbureau in Europa. Al onze studenten krijgen de aandacht die zij verdienen en een stageplaats die perfect aansluit op hun wensen en behoeften. Ons team begrijpt dat onze studenten naast een geweldige stage ook een onwijs leuke tijd willen hebben wanneer zij in het buitenland hun stage volbrengen. Waarom de studenten voor onze organisatie kiezen? In tegenstelling tot andere bemiddelingsbureaus, brengt IO New York/IO USA alleen kosten in rekening wanneer de student zelf heeft bepaald of hij/zij akkoord gaan met het stageaanbod. Daarnaast worden studenten niet verplicht om dwingende contracten met IO Abroad te tekenen. Dit geeft de student de nodigde vrijheid en flexibiliteit om te juiste keuze te maken. Daarnaast besparen studenten tussen de 350,- en 650,- Euro via IO New York hun J1 Visum aan te vragen. Met dit businessmodel en persoonlijke service groeit IO Abroad harder dan alle andere stagebemiddelingsbureaus. Niet alleen in organisatie, maar ook als bedrijf en in onze service naar studenten toe. Tegenwoordig organiseert IO Abroad betaalde stages & traineeships in alle grote steden in de Amerika. Zeer binnenkort zullen wij onze eerste programma’s in Europa aanbieden.

Carrièremogelijkheden
IO Abroad is opzoek naar een Branding & Account Manager. Voor meer informatie stuur een e-mail naar lennart(@)io-usa.com.

Stage lopen bij IO Abroad
Wil jij stage lopen bij een internationaal bedrijf, in contact komen met bedrijven en organisaties wereldwijd, samenwerkingen met collega’s met verschillende nationaliteiten en achtergronden. Ben je op zoek naar een stage met veel verantwoordelijkheid? Neem dan contact met ons op ons en informeer naar de beschikbare stageposities bij IO Abroad.

Onder IO Abroad vallen:

Met IO Cape Town organiseren wij stages en vrijwilligerprojecten in Kaapstad, Zuid-Afrika.

Met IO New York verzorgen wij kwaliteitstages in New York City met een sterke focus op betaalde stages.

Met IO USA verzorgen wij kwaliteitstages in grote steden in Amerika. Waaronder: Miami, Los Angeles, Chicago, San Francisco en Seattle.

Internship New York City Sora - Arnhem Business School: "Wat ik ook erg prettig vond aan de samenwerking met IO IO USA was dat ik altijd binnen een paar uur contact met ze kon opnemen, zowel per mail als per telefoon kreeg ik altijd snel en vriendelijk antwoord over de stand van zaken en inzicht in de situatie over wat ik zelf nog moest/kon regelen. Daarnaast was het niet zo dat ik vooraf moest betalen, wat wel zo was bij het Internship Mediation bedrijf waar ik eerst mee samenwerkte. Pas toen ik met mijn stage in New York was begonnen kreeg ik de invoice toegestuurd."


Charles Cesar from Grenoble IO New Yor / IO USA
Charles Cesar met de IO New York / IO USA stand Tijdens de Stagemarkt van de Hogeschool Utrecht

Het IO Abroad Team

 
Lennart Willem Program Manager IO New York & IO USA
Utrecht Office
Utrecht, Nederland


 
Kelsy
Head of Recruitment and Applications
Utrecht & US Office

 
Ieva

Digital Marketing Intern
Utrecht Office

#
Elisha (Masembeni)

Director incoming students IO Cape Town
Cape Town Office


#
Chantal

Internship Coordinator
Cape Town Office


Follow Us on Facebook!

Get in Touch!

 • Phone:
  0031 (6) 22 11 08 27
 • Email:
  info(@)io-usa.com
 • Address:
  Entrepeneur Hub:
  De Stadstuin
  3526 KS, Utrecht,