For Universities  For Companies          

Korting: Residentie Webster Apartments in New York!

November, 2017,

De Webster Apartments is één van de meest populaire accommodatiebestemmingen voor vrouwelijke studenten in New York City. IO New York heeft een doorlopende en sterke samenwerking bij de Webster Apartments. Omdat vele studenten via IO New York bij de Webster Apartments terechtkomen, kunnen nu alle studenten via IO New York een korting krijgen voor de Webster Apartments! Stagiaires en trainees kunnen zowel voor de kamers als voor de zogeheten “dormrooms” een korting krijgen.

Korting bij de Webster Apartments
Alle studenten die aan het J1 Exchange programma deelnemen doormiddel van een stage of traineeship komen in aanmerking voor een korting bij de Webster Apartments. De korting varieert van 150 to 300+ dollar en is afhankelijk van de boeking. Zoals de kamerboeking (kamer of dormroom) en de duur van het verblijf bij de Webster Apartments.
Ook studenten die niet via IO New York hun stage of traineeship hebben georganiseerd kunnen een korting krijgen. Hiervoor hoef je alleen via IO New York het J1 Visum aan te vragen waardoor je bij ons programma geregistreerd staat. Indien je liever bij een andere organisatie jouw visum wilt aanvragen, kan je een aparte aanvraag indienen.
De Webster Apartments biedt verschillende accommodatie mogelijkheden voor vrouwen. Zo kan je kiezen uit een eigenkamer of een gedeelde kamer (dormroom). De gedeelde kamers zijn voornamelijk populair bij vrouwen die een zomerstage in New York City lopen. Bij de Webster Apartments zijn veel faciliteiten aanwezig. Waaronder 24/7 security, wifi, wasmachines en een schoonmaakdienst. Aanvullend krijgen de inwoners twee maaltijden per dagen en is er een ontzettend gaaf dakterras waar je als bewoner gebruik van kunt maken.

Beschikbaarheid
De vraag naar beschikbare kamers bij de Webster Apparments is enorm. De kamers zijn dan vaak ook volgeboekt. Daarom adviseert IO New York om zo vroeg mogelijk van te voren jouw kamer bij de Webster Apartments te reserveren. IO New York krijgt standaard een aantal kamers toegewezen bij de Webster Apartments. Deze kamers worden voor een beperkt duure voor onze studenten gereserveerd. Uiteraard zijn deze kamers in beperkt aantal en voorafgaand aan de bezetting vaak volgeboekt.
Let op: vanuit IO New York en de sponsororganisaties in Amerika wordt het sterk afgeraden om accommodatie en vlucht te boeken; voordat de student zijn of haar sponsorship is toegewezen.

Vrouwelijke r/esidentie
De Webster Apartments zijn alleen toegankelijke voor vrouwen. Er zijn een aantal voorwaarden waaraan voldaan moet worden, om een kamer te kunnen boeken. Alle vrouwen die stage of traineeship gaan doen in New York City met het J1 Exchange programma, komen in aanmerking om een kamer te boeken. Het stage- of traineebedrijf moet hiervoor een uitnodigingsbrief schrijven aan de Webster Apartments.

Over de Webster Apartments, New York
De Webster Apartments is één van de laatste vrouwelijke residenties in New York City. Wanneer je een kamer boekt bij de Webster Apartments, krijg je er elke dag twee maaltijden verzorgd. Hierdoor bespaar je als student aanzienlijk op de kosten van levensonderhoud in New York City. Daarnaast is er een schoonmaakploeg, die zich ook ontfermt over de afwas. In totaal zijn er 375 éénpersoonskamers in de Webster Apartments. Waarvan het overgrote deel door buitenlandse stagiaires en studenten bezet wordt. Daarom biedt deze residentie een uitstekende mogelijkheid om veel andere studenten te ontmoeten tijdens je verblijft in NYC. Daarnaast beschikt het over een dakterras, in hartje New York! Ook is er een eetzaal, receptie, bibliotheek en achtertuin en een prachtig dakterras met een fantastisch uitzicht in New York City!

In totaal zijn er 375 éénpersoonskamers in de Webster Apartments. Waarvan het overgrote deel bezet wordt door buitenlandse stagiaires en studenten. Daarom biedt deze residencie een uitstekende mogelijkheid om veel andere studenten te ontmoeten tijdens je verblijft in NYC. Ook bbeschikt het over een groot dakterras in hartje New York met fantastisch uitzicht!
Zoals je kunt begrijpen is de Webster Apartments een geschiktr accommodatie voor vrouwelijke J1 stagiaires en trainees.

Voor vragen of aanmeldingen kan je contact opnemen met team IO New York: info(@)ioabroad.com

Follow Us on Facebook!

Get in Touch!

 • Phone:
  0031 (0)6 22 11 08 27
 • Email:
  info(@)ioabroad.com
 • Address:
  Europalaan 20
  Stadstuin / City Garden
  Suite: 1.1.12