For Universities  For Companies          

Korting: Webster Apartments in New York!

November, 2017,

Webster Apartments, New York City. De Webster Apartments is één van de meest populaire accommodatiebestemmingen voor vrouwelijke studenten in New York City. Omdat vele studenten via IO New York bij de Webster Appartments terechtkomen, kunnen nu alle studenten via IO New York een korting krijgen voor de Webster Apartments! Je hoeft je hiervoor alleen een email te sturen naar info(@)ioabroad.com. Deze korting is ook beschikbaar voor studenten die niet via IO New York hun stage hebben georganiseerd.
De Webster Apartments bied verschillende accommodatie mogelijkheden voor vrouwen. Zo kan je kiezen uit een eigenkamer of een gedeelde kamer (dormroom). De gedeelde kamer is voornamelijk populair bij vrouwen die een zomerstag New York City lopen. De Webster Apartments zijn in de zomer vaak volgeboekt, het is daarom van belang om op tijd jouw kamer te reserveren.

Over de Webster Appartment, New York
De Webster Apartments is éen van de laatste vrouwelijke residences in New York City. Wanneer je een kamer het boekt bij de Webster Appartment, krijg je er elke dag twee maaltijden verzorgd. Zowel ontbijt als avond eten. Hierdoor bespaar je als student aanzienlijk op de kosten van levensonderhoud in New York City. Daarnaast is er een schoonmaakploeg, die zich ook ontvermt over de afwas. In totaal zijn er 375 éénpersoonskamers in de Webster Apartments. Waarvan het overgrote deel bezet wordt door buitenlandse stagiaires en studenten. Daarom biedt deze residencie een uitstekende mogelijkheid om veel andere studenten te ontmoeten tijdens je verblijft in NYC. Daarnaast beschikt het over een dakterras, in hartje New York! Ook is er een eetzaal, receptie, blibliatheek en achtertuin en een prachtig dakterras met een fantashtisch uitzicht in New York City!


Mocht je geintereseerd zijn in een kamer bij de Webster Appartments, neem dan gerust contact met ons op voor het verkrijgen van de korting.
Team IO New York

Follow Us on Facebook!

Get in Touch!

 • Phone:
  0031 (0)6 22 11 08 27
 • Email:
  info(@)ioabroad.com
 • Address:
  Europalaan 20
  Stadstuin / City Garden
  Suite: 1.1.12