For Universities  For Companies          

Student Accommodation New York City

stage new york city

At IO New York we understand that quality accommodation is just as important as a good internship. As a student you get to benefit from our network of partnerning student hotels and student flats in New York.
De prices for student accommodation in New York vary per accommodatin and location and can go up to 900 Euro's quickly.

Webster Appartments
Veel vrouwen kiezen ervoor om in de Webster Appartments de verblijven. Studenten die via IO New York hun verblijf boeken bij de Webster Appartments ontvangen 200 Dollar korting op hun boeking. Dit korting is ook voor niet-IO New York studenten te verkrijgen.


Er zijn meerdere studentencomplexen/studentenhotels voor internationale studenten in New York, waarvan sommige wel 140 kamers tellen. Je beschikt meestal over een éénpersoonskamer en deelt de faciliteiten dan met een paar andere studenten. De prijs van een kamer in een studentcomplex kan vanaf 900,- per maand. Wonen in een studentencomplex of studentenhotel is meestal de leukste optie omdat je tijdens je stage heel veel andere internationale studenten ontmoet.
Je kan tijdens je stage een éénpersoonskamer huren. Dit kan in verschillende wijken waarvan de prijzen sterk uiteenlopen. De kosten voor een éénpersoonskamer in New York City zijn vanaf 700,- Euro. Een populaire wijk en hippe buurt voor studentenhuizen is Brooklyn. Hier zijn veel barrtjes, restaruant en winkels. Ook zijn er vaak markten en worden er in Brooklyn met regelmaat feestjes gehouden.

Om kosten te besparen kan je ook een kamer delen. Dit kan in sommige studentenhuizen of via kamernet-websites waar gedeelde kamers of appartementen worden aangeboden.

Nu Aanmelden!

Get me Started!

Follow Us on Facebook!

Get in Touch!

 • Phone:
  0031 (0)6 22 11 08 27
 • Email:
  info(@)ioabroad.com
 • Address:
  Europalaan 20
  Stadstuin / City Garden
  Suite: 1.1.12