For Universities  For Companies          

Accommodatie in New York

stage new york city

Bij IO New York begrijpen wij dat goede accommodatie net zo belangrijk is als een goede stageplaats. IO New York heeft daarom contact met de leukste studentenhotels en studentenhuizen in New York.
De prijzen voor studentenaccommodatie in New York zijn zeer uiteenlopend en kunnen snel oplopen tot boven de 900 Euro.

Webster Appartments
Veel vrouwen kiezen ervoor om in de Webster Appartments de verblijven. Studenten die via IO New York hun verblijf boeken bij de Webster Appartments ontvangen een korting op hun boeking bij Webster Appartments. Deze korting is ook voor niet-IO New York studenten te verkrijgen.


Er zijn meerdere studentencomplexen/studentenhotels voor internationale studenten in New York, waarvan sommige wel 140 kamers tellen. Je beschikt meestal over een éénpersoonskamer en deelt de faciliteiten dan met een paar andere studenten. De prijs van een kamer in een studentcomplex kan vanaf 900,- per maand. Wonen in een studentencomplex of studentenhotel is meestal de leukste optie omdat je tijdens je stage heel veel andere internationale studenten ontmoet.
Je kan tijdens je stage een éénpersoonskamer huren. Dit kan in verschillende wijken waarvan de prijzen sterk uiteenlopen. De kosten voor een éénpersoonskamer in New York City zijn vanaf 700,- Euro. Een populaire wijk en hippe buurt voor studentenhuizen is Brooklyn. Hier zijn veel barretjes, restaurants en winkels. Ook zijn er vaak markten en worden er in Brooklyn met regelmaat feestjes gehouden.

Om kosten te besparen kan je ook een kamer delen. Dit kan in sommige studentenhuizen of via kamernet-websites waar gedeelde kamers of appartementen worden aangeboden.

Nu Aanmelden!

Follow Us on Facebook!

Get in Touch!

 • Phone:
  0031 (0)6 22 11 08 27
 • Email:
  info(@)ioabroad.com
 • Address:
  Entrepeneur Hub:
  De Stadstuin
  3526 KS, Utrecht,