For Universities  For Companies          

J-1 Visum Support IO New York

Met de Inhouse Visa Support zorgen wij ervoor dat het visumaanvraagproces soepel en gemakkelijk verloopt.IO New York & IO USA had in 2016 het hoogste slagingspercentage van de samenwerkende organisaties in Nederland met ‘de grote drie’ Sponsororganisaties uit Amerika. Dit komt onder andere omdat de visumnaanvragen bij IO New York grotendeels door Amerikaanse medewerkers worden afgehandeld die voorheen zelf bij de ze Sponsororganisaties in Amerika werkten. Hierdoor heeft IO New York de expertise in huis om ervoor te zorgen dat alle visumaanvragen secuur en zorgvuldig worden afgehandeld.

stage ervaringen amerika
Gijs, Traineeship ABN Amro - IO New York heeft me vorige zomer geholpen met mijn J1 visa voor een stage in New York. Vooral de persoonlijke aanpak en flexibiliteit waren enorm waardevol. Lennart wist bij iedere stap precies wat er moest gebeuren en gaf ook begeleiding bij het proces waar dit nodig was. Ik ben erg tevreden over de gang van zaken en kan IO New York aan iedereen aanbevelen.
Gijs, 2016 "

Met de J1 Visumsupport van IO New York kunnen studenten het benodigde DS-2019 formulier aanvragen tegen de laagst mogelijke prijzen. Wij bieden onze studenten twee mogelijkheden; het informatie pakket of het complete J1 Visum Support van IO New York.

Dit informatieboekje legt je stap voor stap uit hoe het J1 Visumaanvraagproces werkt. Bij de eerste stap van het kiezen van een geschikte Sponsororganisatie, het verzamelen van alle documenten tot en met het maken van een afspraak bij het Consulaat.
Gratis!

Met de J1 Visum Support zal IO New York jou tijdens het gehele proces begeleiden. Wij staan in contract met zowel het stagebedijf, jou en met de Sponsororganisaties.
165,- Euro

Follow Us on Facebook!

Get in Touch!

 • Phone:
  0031 (6) 22 11 08 27
 • Email:
  info(@)io-usa.com
 • Address:
  Entrepeneur Hub:
  De Stadstuin
  3526 KS, Utrecht,