For Universities  For Companies          

Het J-1 Visum Support

Betasalbaar en gemakkelijk het DS-2019 formulier en J1 stagevisum aanvragen.
Met de Inhouse Visa Support zorgen wij ervoor dat het visumaanvraagproces soepel en gemakkelijk verloopt. Daarnaast kunnen studenten via IO New York het benodigde DS-2019 formulier aanvragen tegen de laagst mogelijke prijs.
Wij bieden met onze J1 Visum Support twee pakketten aan waaruit je kunt kiezen. Daarbij kan je met beide pakketten het DS-2019 formulier direct aanvragen bij de sponsororganisatie in Amerika voor slechts $ 795.- (ongeveer € 740.-).

stage ervaringen amerika
Gijs, Traineeship ABN Amro - IO New York heeft me vorige zomer geholpen met mijn J1 visa voor een stage in New York. Vooral de persoonlijke aanpak en flexibiliteit waren enorm waardevol. Lennart wist bij iedere stap precies wat er moest gebeuren en gaf ook begeleiding bij het proces waar dit nodig was. Ik ben erg tevreden over de gang van zaken en kan IO New York aan iedereen aanbevelen.
Gijs, 2016 "

 • 1. J1 stagevisum informatiepakket. J-1 stage visum AmerikaDit informatie PDF legt je stap voor stap uit hoe het J1 Visumaanvraagproces werkt. Hierin vind je de nodige informatie over bij welke sponsororganisatie je terecht kunt, hoe je het DS-2019 en DS-2007 formulier kunt bemachtigen, voorwaarden voor de benodigde Health Ensurance. en het J1 Visumaanvraag bij het consulaat. Daarnaast checken wij voor je of je stagebedrijf aan de voorwaarden van de U.S. Department of State voldoet.
  Gratis!

 • 2. J1 stagevisum bemiddeling.
  Wij zullen de aanvraagprocedure zoveel mogelijk voor je uit handen nemen. Je stuurt naar onze de benodigde documenten, wij organiseren de documenten van je stagebedrijf en leveren alles in de bij de sponsororganisatie. Het enigste wat jij hoeft te doen is een interview afnemen met de sponsororganisatie en bij het consulaat. Deze service bestaat uit:
  * Controle of zowel jij, je stage en het stagebedrijf aan de J1 voorwaarden voldoet.
  * Het selecteren en indienen van de aanvraag in bij de sponsororganisatie.
  * Zorgverzekering informatie.
  * Het verzamelen en aanleveren alle benodigde documenten (Ook van het stagebedrijf).
  * Controle of het trainingsplan goed is opgesteld.
  * Sturing tijdens het proces.
  * Wij staan in contact met het je stagebedrijf en de sponsororganisatie in Amerika. Jij hoeft alleen het interview af te nemen.
  De kosten hiervoor bedragen 165,- Euro

De bovengenoemde kosten voor de J1 Visum Support van IO New York zijn exclusief de kosten voor het DS-2019 formulier, SEVIS Fee en de kosten om een afspraak te maken bij het consulaat. Hier lees je meer informatie over de kosten van het J1 Visum voor Amerika.

Follow Us on Facebook!

Get in Touch!

 • Phone:
  0031 (6) 22 11 08 27
 • Email:
  info(@)io-usa.com
 • Address:
  Entrepeneur Hub:
  De Stadstuin
  3526 KS, Utrecht,