For Universities  For Companies          

Stage New York City

stage amerika

stage Amerika IO New York is dé specialist voor, veelal betaalde, stages en traineeships in New York City en het organiseren van huisvesting en het J1 stagevisum. Het verkrijgen van een goede en uitdagende stage in NYC kost tijd en de nodige moeite. IO New York bestaat mede hierom uit een Nederlands-Amerikaans Team die non-stop bezig zijn met het organiseren van kwaliteit stages in New York City. Onze Amerikaanse vertegenwoordigers weten precies hoe ze contact moeten leggen met het stagebedrijf waar jij graag wilt stage lopen!
IO New York is het enigste stagebureau voor stages in Noord-Amerika waar je geen aanbetaling hoeft te doen. Dit is een onderdeel van onze persoonlijke service, hierdoor kan jij je bij IO New York geheel kosteloos en vrijblijvend aanmelden en eerst onze stageaanbiedingen ontvangen voordat jij daadwerkelijk bepaald of je akkoord wilt gaan met ons stageaanbod. Hierdoor heb jij als student de flexibiliteit die jij nodig hebt om de juiste keuze te maken.

Door onze Amerikaanse werknemers hebben wij goede banden met veel verschillende bedrijven en handelsorganisaties (waaronder het Nederlands Amerikaanse Kamer van Koophandel). Hierdoor hebben wij een zeer sterk en uitgebreid netwerk met de stagebedrijven in en rondom New York opgebouwd die veelal betaald stages aanbieden. stage AmerikaJe kunt bij IO New York zelf kiezen waar of je een betaalde of onbetaalde stages wilt. Stage lopen in New York is niet alleen heel leerzaam maar ook een waanzinnig leuke ervaring en een mooie toevoeging aan je CV. New York City gaat letterlijk dag en nacht door (The City That Never Sleeps!). Er zijn honderden leuke restaurantjes, barretjes en uitgaansgelegenheden in New York City. Daarnaast zijn er ook vele bezienswaardigheden en attracties die je moet bezoeken wanneer je in New York woont. Rockefeller Center, Statue of Liberty, American Football wedstrijden, modeshows tijdens de Fashion Week, China Town en Brooklyn zijn enkele van de vele voorbeelden. Daarnaast heb je tijdens, of na je stage ook de mogelijkheid om andere steden te bezoeken.


Betaalde stages In New York City hebben meestal een vergoeding tussen de $350 en $850. Stages met een vergoeding onder de $200 worden door IO New York als onbetaald beschouwd. De hoogte van de vergoeding is sterk afhankelijk per vakgebied en stageduur.
Ben je opzoek naar een afstudeerstage in New York? IO New York heeft al vele afstudeerstages georganiseerd. Je zult je scriptie of afstudeeropdracht schrijven over een onderwerp die is gekozen is samenspraak met je stagebedrijf. In Amerika zijn bedrijven niet bekend met afstudeerstages zoals wij die in Nederland kennen. Onze Amerikaanse medewerkers weten hoe zij dit moeten voorleggen aan deze bedrijven. Hierdoor kunnen wij als IO New York zeer leuke en uitdagende afstudeerstages organiseren.
Om stage te kunnen lopen in Amerika moet je het J1 Visum aanvragen. Het aanvragen van het J1 visum voor je stage in Amerika duurt ongeveer tussen de 6-8 weken. Echter kan dit ook korter of langer duren afhankelijk van een aantal factoren. Bij IO New York werken Amerikaanse J1 Visum Specialisten die hiervoor bij gorte Amerikaanse Sponsororganisaties hebben gewerkt. Hierdoor kunnen wij alle J1 visumaanvragen zorgvuldig en professioneel afhandelen.
Het vervoer in New York is zeer goed georganiseerd. Zo gaat de metro 24/7 door New York. Veel studenten vinden het daarom ook leuk om rond middernacht met de Metro naar times Square te gaan. Een kaartje voor Metro of bus costs $2.75. Als je dagelijks met je Metro naar je stage moet is het aan te raden om een Metroabonnement te kopen. Voor zeven dagen kost 30 USD (voor als je familie langskomt) of per maand/dertig dagen (unlimited) voor 112 USD. Wil je worden opgehaald vanaf het vliegveld en gebracht worden naar je accommodatie in New York? Dat kan natuurlijk ook. Een shuttlebus vanaf JFK Airport naar Manhattan kost ongeveer 50 USD en shared UBER taxi kan vanaf 35 USD.Nu Aanmelden!

Follow Us on Facebook!

Get in Touch!

 • Phone:
  0031 (6) 22 11 08 27
 • Email:
  info(@)io-usa.com
 • Address:
  Entrepeneur Hub:
  De Stadstuin
  3526 KS, Utrecht,