For Universities  For Companies          

Stage New York City

stage amerika

stage Amerika IO New York is dé specialist voor, veelal betaalde, stages en traineeships in New York City. Het verkrijgen van een goede en uitdagende stage in NYC kost tijd en de nodige moeite. IO New York bestaat mede hierom uit een Nederlands-Amerikaans. Team die non-stop bezig zijn met het organiseren van kwaliteitstages in New York City. Onze Amerikaanse bemiddelaars weten precies hoe ze contact moeten leggen met het stagebedrijf waar jij graag wilt stage lopen!

Door onze Amerikaanse bemiddelaars hebben wij goede banden met bedrijven en handelsorganisaties, waaronder de Nederlands-Amerikaanse Kamer van Koophandel. Hierdoor beschikt IO New York over een sterk en uitgebreid netwerk van stagebedrijven. Je kunt bij IO New York zelf kiezen waar en of je een betaalde of onbetaalde stages wilt. Stage lopen in New York is niet alleen heel leerzaam maar ook een waanzinnig leuke ervaring en een mooie toevoeging aan je CV.


Bedrijven die een betaalde stage in New York City aanbieden, geven meestal een vergoeding tussen de $250 en $650. De hoogte van de vergoeding is afhankelijk van het vakgebied, werkervaring en de stageduur.
Ben je opzoek naar een afstudeerstage in New York? IO New York heeft al vele afstudeerstages georganiseerd. Je zult je scriptie of afstudeeropdracht schrijven over een onderwerp die is gekozen is samenspraak met je stagebedrijf. In Amerika zijn bedrijven niet bekend met afstudeerstages zoals wij die in Nederland kennen. Onze Amerikaanse medewerkers weten hoe zij dit moeten voorleggen aan deze bedrijven.
Om stage te kunnen lopen in Amerika moet je het J1 Visum aanvragen. Het aanvragen van het J1 visum voor je stage in Amerika duurt gemiddeld genomen tussen de 6-8 weken. Bij IO New York werken bemiddelaars die door hun ervaring bij grote Amerikaanse Sponsororganisaties veel kennis hebben van de procedure die je moet volgende. Hierdoor kan IO New York J1 visumaanvragen zorgvuldig en professioneel afhandelen. * IO New York geeft de laagste prijsgarantie bij je Visumaanvraag voor je Sponsorship voor het J1 visumaanvraag. Sponsorship voor het J1 Visum kan jij via IO New York aanvragen voor $795,- Dollar.
Nu Aanmelden!

Follow Us on Facebook!

Get in Touch!

 • Phone:
  0031 (0)6 22 11 08 27
 • Email:
  info(@)ioabroad.com
 • Address:
  Entrepeneur Hub:
  De Stadstuin
  3526 KS, Utrecht,